ZoekDekking.nl  
ZoekDekking.nl    
 
 
GSM-netwerk
» Toevoegen
» Zoeken
 
ZoekDekking.nl
» Home
» Wie zijn we?
» Privacy statement
» Disclaimer
» Copyright
» Contact
» Links


Privacy statement

ZoekDekking.nl hanteert het onderstaande om de privacy van de gebruiker te waarborgen.

E-mails die naar ZoekDekking.nl worden verzonden zullen strikt persoonlijk worden behandeld. Persoonsgegevens zullen nooit aan derden worden verstrekt of openbaar worden gemaakt.
De persoonsgegevens zullen niet worden gebruikt voor zogenaamde mailings van ZoekDekking.nl tenzij de gebruiker hier naar vraagt.

Door de wijze van opslaan van gegevens die de gebruiker via formulieren opslaat zijn dusdanig dat het niet mogelijk is door deze gegevens te herleiden naar de gebruiker. Doordat er geen volledig adres wordt gevraagd aan de gebruiker; enkel de postcode.

ZoekDekking.nl slaat IP-adressen op om niet-serieuze aanmeldingen tegen te gaan en/of dubbele aanmeldingen tegen te gaan.
Het IP-adres van de gebruiker wordt verwijdert zodra er 4 nieuwe meldingen van zijn postcode zijn verkregen.

ZoekDekking.nl mag computerinstellingen als het gebruikte type browser en resolutie monitoren om ZoekDekking.nl te verbeteren zodat deze beter werken met de meest gebruikte systemen.

Het bezoek aan ZoekDekking.nl en het versturen van de gegevens vindt plaats door een onbeveiligde verbinding (HTTP). Dit houdt in dat mogelijk verlies of misbruik van deze verzonden gegevens door derden geheel voor eigen risico is. ZoekDekking.nl stelt zich hiervoor niet aansprakelijk.

 
© ZoekDekking.nl - © 2004 - 2024 - Privacy statement - Disclaimer